waterval.jpg
Lichaamsgericht werk

Als mens ben je één geheel van lichaam, ziel en geest. Het lichaam is een prachtige ingang om contact te maken met je innerlijke weten. Want gebeurtenissen en ervaringen in je leven zijn in je lijf tot op celniveau opgeslagen. Dat is een doorgaand onbewust proces. Die opgeslagen fysieke herinneringen vormen de toegangspoort tot dieper weten en helen. 

Bij een sessie lichaamsgericht werk is je lijf de poort naar je innerlijke wijsheid. Daarmee bedoel ik dat je lijf weet heeft van ervaringen die ervoor gezorgd hebben dat je "op slot" gaat of van de pijn waardoor het nodig werd om uit contact te gaan met je lijf.  

Zelfhelend vermogen

Het lichaam is in staat om zichzelf tot op zekere hoogte te helen en daardoor ook je gehele systeem. Wat daarvoor nodig is, is je bewust te worden van wat jouw lichaam je duidelijk wil maken. Door aandacht te geven aan bijvoorbeeld de pijn in je lijf, ben je ook in staat contact te maken met de onderliggende emoties en op dat gebied heling te veroorzaken. 

Aanraking

Door aanraking, ademhaling en aandacht kan je zakken in je lijf en kan de stroming in je lijf in beweging gezet worden. Ik begeleid jou in dit proces door je te ondersteunen daar waar nodig zodat je zelf contact kan maken met je lichaam.  

 

vrouw zw-wi.jpg

 

Lichaam en Paard

De combinatie lichaam en paard is complementair, omdat paarden aansluiten op blokkades en sensaties in het lijf. Daarom bied ik graag lichaamsgericht werk en coaching met behulp van paarden gecombineerd aan. Meer informatie over een coachtraject op maat staat HIER

Praktisch

De sessie vindt plaats in mijn coachpraktijk in Soest. Tijdens een sessie lig je op een matras op de grond met kleren aan. De sessie duurt 1 - 1,5 uur.