top of page
purple-pageantry-winds-4482653_1280.jpg
ADEM-dag retreat

Een gloednieuw ADEM-retreat

Ben jij er 16 juni bij!

Een dag waarin je op reis gaat naar je binnenwereld. Daar ben je echt, puur en misschien ook wel rauw. Het is de plek in jou waar alles logisch, stil en liefdevol is. Het is ontdekken van en verbinden met jouw essentie. Een innerlijke verdieping die alsmaar door gaat.

De verbonden adem laat je ervaren dat je een oneindig wezen bent en dat je de uitgestrektheid van je eigen creatiekracht en zelfhelend vermogen niet vergeet.

Waarom deze ADEM-dag

  • Uit de dagelijkse drukte en verstillen

  • Een hele dag tijd met en voor jezelf

  • De kracht van de adem ervaren

  • De bewust verbonden adem verbind je met jouw zelfhelende vermogen en onbewuste lagen in jezelf

  • Met gelijkgestemde onderdompelen in de adem

  • Na deze dag heb je nieuwe inzichten 

  • Op een prachtige plek in de natuur

Programma

Het programma is evenwichtig en geeft op verschillende manieren ingang om jezelf verder te ontdekken.

Het bestaat onder andere uit een krachtige ademoefening in combinatie met visualisatie en gronding. Het is een ADEM-dag dus daarom veel ADEM-werk in de vorm van maar liefst twee transformerende verbonden ademsessies. Ook nemen we ruimte om te verstillen en de magische werking van de natuur te beleven. Met aandacht bij jezelf zijn.

Kortom een prachtig programma om jezelf te voeden. Het hoofd verstild en je maakt connectie met je lijf en wat er in jou leeft. 

Wees nieuwsgierig naar jezelf!

Gedicht adem site.png

© Eva van Haasteren

Voor wie

Deze ADEM-dag is voor jou als je nieuwsgierig bent naar jezelf en de behoefte hebt om verder te verdiepen, met een lach en een traan. 

Ervaring met ademwerk is niet nodig. Tijdens de dag neem ik je mee in de ademtechnieken. Vooraf hebben telefonisch contact voor een korte intake en kan ik eventuele vragen beantwoorden.

Praktisch

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. De ADEM-dag wordt gehouden op De Bronhoeve in Cothen waar we zowel binnen een mooie open ruimte als de prachtige tuin tot onze beschikking hebben. We zijn de enige groep op het terrein.

Datum: zondag 16 juni 2024

Tijd: 9.30 uur tot 16.30 uur 

Locatie: de Bronhoeve in Cothen

Kosten: €175 per persoon

incl. drankjes, tussendoortje en vegetarische lunch

bottom of page