top of page
waterval.jpg
Ademwerk

Een moment voor jezelf en om in te checken en jezelf weer meer te voelen. De adem is een prachtige ingang om dat contact te maken. Door de bewust verbonden adem kan er meer ruimte, stroming, rust en inzicht ontstaan. Je lichaam maakt voelbaar wat er tot op celniveau is opgeslagen en is in staat dit te transformeren.

Bewust verbonden adem

In een ademsessie begeleid ik je in de zogenoemde bewust verbonden adem. Letterlijk betekent het dat je bewust de in- en uitademing aan elkaar verbindt. Dit doe je een tijdje en daardoor is het mogelijk dat je in een andere staat van bewustzijn komt. Dit activeert het cellulaire geheugen en het zelfhelende vermogen. 

Op deze manier brengt je eigen adem je weer in contact met ervaringen die ervoor gezorgd hebben dat je 'op slot' bent gegaan. Want het eerst dat we doen als het niet meer veilig is, is stoppen met ademen. Ademen is leven. Leven is voelen.

Aan de adem is te zien hoe je leeft

Vanuit het principe inademen is leven en uitademen is loslaten wordt er veel zichtbaar. Adem je ruim of wacht je met inademen of zet je kracht bij het uitademen? Allemaal informatie waar ik je in begeleid tijdens de ademsessie. Ook maak ik gebruik van: 
 

  • ondersteunende muziek

  • het uitspreken van affirmaties

  • het aanraken van drukpunten op je lichaam

  • tonen (expressie geven via geluid en beweging)

  • integratie (tijd en rust om na te voelen)

Door deze manier van ademen en begeleiden is het mogelijk om te helen. Dit kan op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De adem raakt je van binnen aan en brengt in beweging wat nu in beweging kan komen. 

De meerwaarde van een traject

Een adempatroon dat wellicht al jaren bestaat is niet in één keer "gefikst". Daarom adviseer ik vaak om meerdere ademsessies te komen doen. Daardoor is het mogelijk om een bepaalde gelaagdheid af te pellen. Elke sessie zal weer een andere ervaring zijn en van elkaar verschillen wat het met je doet en wat het je laat ervaren.

Adem is leven, gun jezelf het volle leven.

adem art 3_edited_edited.jpg

Eén op één sessie

Als ademwerk nog onbekend voor je is of als je het gewoon fijn vindt om de verbonden ademsessie alleen te doen, dan begeleid ik je graag één op één. De sessie duurt circa 1,5 uur. Een losse sessie is €145. Bij een traject vanaf 4 sessies is het €125 per sessie. 

Duo sessie 

Het is mogelijk om deze wonderlijke reis samen met je partner, familie, vriend, collega te maken. Gelijktijdig hebben jullie een ademreis en ieder op haar of zijn eigen wijze.  De sessie duurt circa 2 uur. Een losse sessie is €95 per persoon. Bij een traject vanaf 4 sessies is het €75 per persoon per sessie.

Ademen in een groepje

Ben je toe aan een moment voor jezelf in de bedding van een klein groepje van 3-4 personen. Door de bewust verbonden adem kan er meer ruimte, stroming, rust, inzicht ontstaan. De sessie duurt 1,5 uur en is €50. Stuur me even een mailtje als je interesse hebt.  

Workshop: De verbonden ademreis

In samenwerking met Bindi in Amersfoort geef ik de workshop De Verbonden Ademreis. In een groep van max 10 personen werken we met de bewust verbonden adem.  

Zondag 2 juli 14.00 - 16.30

Zaterdag 26 augustus 14.00 - 16.30

Zondag 29 oktober 14.00 - 16.30

Zaterdag 18 november 14.00 - 16.30

Zaterdag 30 december 14.00 - 16.30

Meer info en aanmelden via de site van Bindi.

Praktisch

De sessie vindt plaats in mijn coachpraktijk in Soest. Tijdens een sessie lig je op een matras op de grond met kleren aan. Het is prettig (voor jezelf en mij) om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken, waar je je lekker in voelt. 

bottom of page