waterval.jpg
Ademwerk

Als mens ben je één geheel van lichaam, ziel en geest. De adem is een prachtige ingang om contact te maken met je innerlijke weten. Want gebeurtenissen en ervaringen in je leven zijn in je lijf tot op celniveau opgeslagen. Dat is een doorgaand onbewust proces. Die opgeslagen fysieke herinneringen vormen de toegangspoort tot dieper weten en helen. 

 

 

Bij een ademsessie is adem de poort naar je innerlijke wijsheid. Daarmee bedoel ik dat je lijf weet heeft van ervaringen die ervoor gezorgd hebben dat je "op slot" bent gegaan. Want het eerst dat we doen als het niet meer veilig is, is stoppen met ademhalen. Om niet te hoeven voelen. 

Verbonden adem

In een ademsessie begeleid ik je in de zogenoemde verbonden adem. De adem raakt je van binnen aan en brengt in beweging wat nu in beweging kan komen. Je eigen adem brengt je weer in contact met gebieden in jezelf waar je ooit bent weggetrokken.  

 

Door deze manier van ademhalen is het mogelijk om te helen en weer volop te stromen. Dit kan op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.  

adem art 3.jpg

De meerwaarde van een traject

Een adempatroon dat wellicht al jaren bestaat is niet in één keer "gefikst". Een ademsessie is steeds weer een bijzondere innerlijke reis die je tot diep in je essentie kan brengen. Adem is leven, gun jezelf het volle leven. 


Duo sessie 

Het is mogelijk om deze wonderlijke reis samen met je partner, familie, vriend, collega te maken. Gelijktijdig hebben jullie een ademreis ieder op haar/zijn eigen wijze.  

Praktisch

De sessie vindt plaats in mijn coachpraktijk in Soest. Tijdens een sessie lig je op een matras op de grond met kleren aan. Het is prettig (voor jezelf en mij) om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken, waar je je comfortabel in voelt. De sessie duurt 1,5 uur. Tarieven staan HIER vermeld.