top of page
road-1072821_1920.jpg
Coachtraject op maat 

Een coachtraject op maat is afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling en behoefte daarin en kan uit een mix van de verschillende coachvormen bestaan. We bespreken in een vrijblijvend intakegesprek wat in jouw situatie het beste aansluit bij je coachvraag en wat je voorkeur heeft qua coachvorm. Om een beeld te schetsen staan hieronder een aantal mogelijkheden, maar alles is op maat en dus bespreekbaar. Voor zakelijke coachtrajecten hanteer ik andere tarieven en stel ik altijd een offerte op voor een passend coachtraject op maat. 

Op maat

Coachtraject af te stemmen aan de hand van een intakegesprek.  

4x

Mix van een sessie één op één bij de paarden, een sessie lichaamsgericht werk, een opstelling met de paarden en een integratiegesprek.

6x

Mix van twee sessies één op één bij de paarden, twee opstellingen met de paarden, een sjamanistische ceremonie met de paarden en een integratiegesprek.

8x

Mix van twee sessies één op één bij de paarden, twee opstellingen bij de paarden, twee sessies lichaamsgericht werk, een sjamanistische ceremonie met de paarden en een integratiegesprek.

bottom of page