top of page
nature-g046544eac_1920.jpg
Programma De Essentie

Dit programma gaat over drie energieën; de mannelijke, de vrouwelijke en de kind energie, om te komen tot wie jij ten diepste bent.


Veel mensen zijn op zoek naar wie ze in essentie zijn. Daar horen voor mij woorden bij als vrijheid, puur en kern. In mijn eigen zoektocht zijn de energieën die in dit drieluik aan bod komen van groot belang geweest en nog. Ze hebben me inzicht gegeven in hoe ik in het leven sta, hoe ik me verhoud tot anderen, wat ik doe en hoe ik mijn diepe behoefte om vrij te willen zijn vorm geef. Ik ben ervan overtuigd dat deze drie energieën in ieder van ons zitten en alle drie hebben ze iets te vertellen. Ze brengen je, als je echt wil kijken, verder in verbinding met jezelf.

Wat brengt De Essentie jou

We hebben allemaal mannelijke en vrouwelijke energie in ons. Dat staat los van of we man of vrouw zijn. En we hebben overtuigingen die ons ervan weerhouden om onze volle potentie te leven. We raken af van onze pure, vrije essentie. De Essentie gaat over wie jij ten diepste bent (het kind in ons). In De Essentie ga je vrij maken wat nodig is om dieper in jezelf te zakken, waardoor je je meer verbonden voelt met jezelf; met wie je bent, wat je wilt en wat je kan. 

Inhoud

De invulling van dit programma bestaat uit sjamanistische rituelen, visualisaties, overtuigingen, systemisch werk, vuurceremonie, innerlijke reis, verbonden adem, delen & integratie.

Voor wie

De Essentie is voor iedereen die open staat om te ontdekken wie jij ten diepste bent. In dit programma ga je jezelf op een zachte en liefdevolle manier onderzoeken. Dit stelt je in staat om dichterbij jezelf te komen en meer te leven vanuit jouw puurste vorm.

Praktisch

De groep is klein en intiem (2-4 personen), zodat er alle tijd is om zelf en samen te ontdekken. Er zal tijdens de dagen altijd een goede gronding en bedding aanwezig zijn. We zweven dus niet weg. Wel is er alle ruimte om jezelf te exploreren. De Essentie wordt gegeven in mijn coachruimte in Soest. 

 

unity-laurie-bauers.jpg

Afbeelding: Laurie Bauers

Data groep

In 2023 start een nieuwe groep. De data zijn:

vr 3 mrt - man energie
vr 31 mrt - delen & integratie
vr 28 apr - vrouw energie
vr 26 mei - delen & integratie
vr 16 jun - kind energie

vr 7 jul - delen, integratie & afsluiten *

 

De drie dagen zijn van 9.30 tot 16.00 uur en zij worden steeds gevolgd door een ochtend van 9.30 tot 12.30 uur waarin het delen met elkaar centraal staat. Het delen is ter ondersteuning van de integratie in je systeem en je dagelijkse leven. De investering is €549 per persoon.

* Op 7 juli komen we in de middag bij elkaar van 13.30 - 16.30 uur 

Eén op één

Het is mogelijk om dit programma één op één te volgen. We stemmen samen data af. Het kan zijn dat de dagen wat korter zijn als in groepsverband. Neem gerust even contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page