top of page
FUSIE_edited_edited_edited.jpg
F U S I E 
Sjamanistische ceremonie met paarden

Sjamanisme is oeroud en wordt al vele jaren door bijvoorbeeld de indianen nageleefd. Voor mij betekent sjamanisme dat we allemaal verbonden zijn met elkaar in een groter geheel. Niet alleen wij mensen, maar ook met de dieren, de planten, de elementen. Dat je van daaruit vertrouwt op en verbonden bent met je eigen natuur, je eigen wijsheid, je eigen weten. Het is bij onze geboorte allemaal al aanwezig. Tijdens ons leven zijn we bezig om met het -innerlijk weten- weer in contact te komen, zodat het in ons bewustzijn komt en we er concreet iets mee kunnen doen. 

Over de ceremonie

FUSIE gaat over afsplitsing en samensmelting in jezelf. Wanneer we in het sjamanistisch veld met de paarden werken kan er beweging ontstaan in de twee kanten, de tegengestelde principes, die in jou aanwezig zijn. 

 

In een sjamanistisch veld kan er heling plaatsvinden op een collectief maar krijgt ook eenieder precies dat wat er nodig is in het moment, zonder dat de persoon centraal hoeft te staan met een specifieke vraag. 

 

De tegengestelde principes die zich in jouw leven op dit moment laten zien staan deze dag centraal. Het kan bijvoorbeeld gaan over licht & donker, mannelijk & vrouwelijk, geven & nemen. Ze lijken elkaar af te wijzen maar ze vragen om verbinding.  

De paarden en de elementen vuur, aarde, water, lucht en ether zijn in deze ceremonie de leidraad. Zij vormen samen de oeroude wijsheid vanuit het sjamanisme. Deze ceremonie is een reis om je pure zelf weer te ontmoeten door middel van het sjamanistisch veld samen met de paarden. 

In FUSIE nodigen wij jou uit om samen met ons en de paarden de verbinding met de natuur aan te gaan en jouw bezielde menszijn te vinden, te herkennen en te eren.

Kortom een volledig verzorgde liefdevolle dag, waarin jij samen met ons en de paarden een veilige bedding vindt om te ontvangen wat er voor jou in dit moment nodig is.

fusie ruimte.jpg

Begeleiders

Deze dag begeleid ik samen met mijn dierbare vriendin en collega Rubi van Vianen. We werken zielsgraag met de paarden in het sjamanistisch veld. Wij hebben zelf én samen ook een FUSIE doorleefd. Dit is wie wij zijn met elkaar en daarnaast staan we beiden op eigen aardse benen. 

Praktisch

De ceremonie vindt plaats in Putten. De groep bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. We beginnen om 10.00 uur (inloop is vanaf 9.30 uur) en we sluiten af rond 17.30 uur. De investering is €302,50. Het is een geheel verzorgde dag met koffie, thee, versnapering, vega lunch en snack. 

We ontmoeten je graag op deze dag. Wil je meer weten, bel gerust.

Eva: 06-44994428
Rubi: 06-22980310

bottom of page