top of page

I wish you love

Bijgewerkt op: 4 jan. 2022

Het is vandaag de kortste dag van het jaar. Ook staan de kerstdagen voor de deur. En het duurt niet lang meer voordat we het jaar 2021 afsluiten. Dit is voor mij altijd een periode waarin ik me wat kwetsbaar voel en gevoelig ben. Er gebeurt zoveel. En bij vooruitkijken hoort ook terugblikken.


Winterzonnewende

Vandaag is het de kortste dag van het jaar. De naam winterzonnewende doet deze dag eer aan. Het is de dag van het lichtfeest. De dag waarop gevierd wordt dat de dagen weer langer worden en meer licht komt. Het is een klein ritueel om tijdens de zonnewende stil te staan wat er het afgelopen jaar is gebeurd in je leven. Het geeft je ook richting voor het komende jaar. Je ziet wat je los wil laten en waar je meer van wilt.


Voor mij was het een jaar:

 • Waarin ik mijn eerste eigen sjamanen drum heb gebouwd. Ze geeft een geweldig geluid en het is heerlijk om de diepe tonen te horen.

 • Dat mijn vader een jaar niet meer bij ons is en we zijn huis hebben verkocht. Ik mis je!

 • Dat ik met mijn gezin voor het eerst in de zomervakantie in eigen land heb gekampeerd, omdat het buitenland door alle maatregelen geen optie was.

 • Waarin de coachstudio aan huis volledig (door mijn geweldige vriend) is verbouwd en door ons in gebruik is genomen.

 • Waarin de sjamanistische ceremonie met paarden een feit is en ik dankbaar ben dit met mijn lieve vriendin te begeleiden.

 • Dat ik de keuze heb gemaakt om me volledig om mijn coachpraktijk te richten en mijn rol als veiligheidsadviseur neer te leggen.

 • Waarin mijn lieve moeder is getrouwd met haar lieve man Peet.

 • Dat mijn oudste dochter voor het eerst naar de basisschool gaat en een echt dametje is geworden.

 • Dat mijn jongste dochter steeds meer woorden ontdekt en heerlijk tegen me kletst.

 • Dat ik mooie mensen heb ontmoet die bij mij een coachtraject hebben gevolgd.

 • Dat is ben geraakt door de kracht en wijsheid van het lichaam.

 • Dat er altijd liefde was en is voor mijn familie, vriend, kinderen, dieren, vrienden, klanten en iedereen anders.

Er is altijd liefde

Ik wens jou heel veel (zelf)liefde en puurheid toe in 2022!

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page