top of page

Mag ik even bij je zijn

Je ziet mij hier samen met mijn grote vriend. Het is genieten om met én bij hem te zijn. En dat is echt niet altijd zo geweest.


Coaching met paarden

Als coach werk ik samen met paarden en weet ik dus maar al te goed hoe sensitief en krachtig deze edele dieren zijn. Vanuit dit principe begeleid ik mensen vanuit een systemisch en sjamanistisch oogpunt met een betreffende vraag of thematiek.


Als "eigenaar" of menselijke levenspartner van je eigen paard vind ik dat je altijd vanuit deze insteek moet handelen. En dus niet alleen tijdens een coachsessie, maar elke dag, bij elke ontmoeting met je paard. Dag in, dag uit.


Oprecht zijn

Doe je dit, dan sta je open en kan je met je paard communiceren (en hij met jou) vanuit een plek van vertrouwen en respect. Wees oprecht in de dagelijkse bezigheden met je paard. Vooral naar jezelf en stel de vraag: 'wat doet dit gedrag met mij?', 'ben ik duidelijk in wat ik vraag?' of 'wat zegt dit over mij?'. Wat antwoord je paard en kan je het antwoord horen, voelen, ervaren en er naar handelen. Mag dat bij de dagelijkse uitwisseling met je paard er allemaal zijn?


Deze omgangsvorm is verrijkend op veel verschillende lagen. Uiteraard in relatie met jezelf en je paard. Maar ook transformerend voor jou als persoon en daarmee als professioneel paardencoach. Het stelt jullie beide in staat om te ontwikkelen naar wie je in essentie bent.


Practice What You Preach.


71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page