IMG_5933_edited.jpg
"In al mijn coachvormen ga ik uit van het principe dat de wijsheid in jezelf zit. In mijn begeleiding richt ik me erop je weer met je eigen innerlijke wijsheid te kunnen verbinden en de weg ernaar toe te kunnen vinden en te durven gaan." 
 
Coaching met behulp van paarden

Paarden nemen waar wat je echt voelt en wie je echt bent. Ze geven inzicht op gevoelsniveau, zodat er essentiële veranderingen plaats vinden. Ervaar de kracht van de paarden in een één op één sessie, in een systemische opstelling of in een coachtraject op maat. 

sunrise-gc5c0e359e_1920.jpg

Je paard is niet zomaar bij je. Hij is bij je om je naar jezelf te laten kijken en je belangrijke levenslessen mee te geven. Hoe gaaf is het om zelf te kunnen groeien en ontwikkelen met behulp van je eigen paard. 

Sjamanistische ceremonie met paarden

De paarden en de elementen vuur, aarde, water, lucht en ether zijn in deze FUSIE ceremonie de leidraad. Zij vormen samen de oeroude wijsheid vanuit het sjamanisme. We nodigen je uit om samen met ons en de paarden je pure zelf weer te ontmoeten tijdens deze reis. 

nature-g046544eac_1920.jpg

Dit drieluik gaat over drie energieën; de mannelijke, de vrouwelijke en de kind energie, om te komen tot wie jij ten diepste bent. Ik ben ervan overtuigd dat deze drie energieën in ieder van ons zitten en alle drie hebben ze iets te vertellen. Ze brengen je, als je echt wil kijken, verder in verbinding met jezelf.

Lichaamsgericht werk

Als mens ben je één geheel bestaande uit lichaam, ziel en geest. Je lichaam is de poort naar je innerlijke wijsheid en heling. Door er aandacht aan te geven, maak je contact met de onderliggende emoties en kom je meer in verbinding met je gehele zelf. 

road-1072821_1920.jpg

Een coachtraject op maat is afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling, behoefte en je coachvraag. In een traject kunnen de verschillende coachvormen die ik toepas worden gecombineerd. In een intakegesprek bespreken we hoe dit er voor jou uitziet.